Bowinn wordt mede mogelijk gemaakt door:

Bowinn
Agenda

Info avond Werken en Studeren NHL Stenden Hogeschool Leeuwarden

Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers gemotiveerd blijven en zich blijven ontwikkelen, vooral in...

Ochtendsessie digitalisering Bouw Klein

De bouw is constant in beweging en digitalisering speelt daarin een steeds grotere rol: denk...

Ochtendsessie digitalisering 11 maart 2021 voor de sector Infra

Save the Date De bouw is constant in beweging en digitalisering speelt daarin een steeds...

Ochtendsessie Digitalisering 9 maart 2021 Bouw Midden en Middelgroot

De bouw is constant in beweging en digitalisering speelt daarin een steeds grotere rol: denk...
vrijdag
11
september

Techniek Tastbaar

Het management van de centrale Burgum heeft in overleg met de projectleiding van Techniek Tastbaar besloten het evenement ‘Techniek Tastbaar’ dat gepland stond voor 20 maart te verplaatsen naar vrijdag 11 september 2020. De reden daarvoor is de toename van het aantal corona besmettingen in Nederland en de rol die grote evenementen in de verdere verspreiding kunnen hebben.

Het is voor ENGIE een moeilijke afweging geweest. Aan de ene kant vinden we het belangrijk om jongeren kennis te laten maken met techniek en hen te enthousiasmeren voor een carrière in de techniek. Aan de andere kant wil ENGIE haar verantwoordelijkheid nemen om medewerkers en ook bezoekers te beschermen tegen vermijdbare gezondheidsrisico’s.

In de afweging om het evenement op dit moment niet te laten doorgaan heeft nadrukkelijk meegespeeld dat er op de techniek dag tussen de 1200 en 1600 bezoekers af komen. Velen daarvan zijn jongeren tussen de 10 en 16 jaar. De ervaring leert ook dat veel van de jongeren met ouders of grootouders naar de dag komen. De bezoekers komen daarbij uit de wijde omgeving van de Energiecentrale.

We willen alle ondernemers en scholen een hart onder de riem steken om de komende periode zo goed mogelijk te ‘kunnen blijven draaien’ en hopen op evenveel enthousiasme direct na de zomervakantie. Een ieder zal op tijd worden benaderd om er weer een prachtige editie in september van te maken!

Voor vragen en onduidelijkheden is projectleider Techniek Tastbaar, John van Mierlo bereikbaar. E john@jvmconnect.nl en T 06 13734547

Zie ook: www.techniektastbaar.nl

Waar en Wanneer?

Lokatie Energiecentrale Burgum
Datum van vrijdag 11 september 2020
tot en met vrijdag 20 maart 2020
Tijd van 12:00 tot 20:00
‹ Ga terug naar de vorige pagina