Bowinn wordt mogelijk gemaakt door:

Bowinn wil de innovatiekracht van de regio blijvend faciliteren en versterken. Innoveren doe je samen, onze leden vormen daarom het fundament onder Bowinn. Wij ondersteunen ze op het gebied van kennis, netwerk en zichtbaarheid. Deze ondersteuning reikt verder dan onze campus in Dokkum, wij faciliteren ook graag bij innovaties op (jouw) locatie.

Wil jij kennis en ervaring opdoen, maar kom je ook kennis en ervaring delen? Door lid te worden van Bowinn wordt jouw bedrijf onderdeel van het ondernemersnetwerk.

Bowinn biedt aan haar leden

  • Ruimte in periodieke communicatie van Bowinn
  • Zichtbare promotie in het pand van Bowinn
  • Twee keer gratis deelname aan een masterclass in het pand van Bowinn
  • Eén dagdeel gratis gebruik van de presentatieruimte van Bowinn
  • Gebruik van de kennismakelaars om nieuwe verbindingen te leggen
  • Toegang tot ons netwerk met ondernemers, onderwijs en overheid

De bijdrage van het lidmaatschap
De contributie bedraagt €1.000,- (exclusief BTW) per jaar. Het lidmaatschap is jaarlijks opzegbaar. Om de innovatiekracht van de regio te versterken vragen wij, naast de contributie, de bereidheid van ondernemers om kennis te delen in de keten.

De partners van Bowinn zijn (onderwijs)instellingen die vanuit hun specifieke kennis input kunnen leveren op het gebied van bouw- en installatietechniek. Een belangrijke doelstelling van het partnerprincipe is dat de partners de bedrijfsvoering en/of innovatiekracht van de leden kunnen versterken.

BOWINN LEDEN

BOWINN PARTNERS