Bowinn wordt mogelijk gemaakt door:

Ben jij de student, startup, scale-up of een innovatief bedrijf in de sector bouw- en installatietechniek? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Internet of things, Big Data, BIM (Building Information Modeling), 3D-printen, industrialisatie, prefab, circulariteit, energietransitie en robotisering. Veel belovende ontwikkelingen, maar voor veel bedrijven in de bouw- en installatiesector nog een zoektocht.

Maar van de bouw- en installatiesector wordt wel verwacht dat de sector oplossingen zoekt voor de vele uitdagingen waar de maatschappij voor staat. Denk daarbij aan het verduurzamen van woningen, industrialisatie van bouwprocessen, toepassen van circulaire bouwmaterialen, energietransitie en digitalisering. Dit is nog maar een kleine greep uit de vele uitdagingen.

Bowinn kan je ondersteunen
Samen met onderwijsinstellingen en het mkb-bedrijfsleven kunnen wij je helpen om jouw idee te ontwikkelen en te testen en op te schalen. Bowinn heeft alle faciliteiten om van jouw idee een succes te maken.

Ben je nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak via het contactformulier of bel. Dan leggen we jou graag de Bowinn-methode uit.